Foto: Reuters/Handout

Jedan od najboljih fudbalera svijeta, brazilski čarobnjak sa loptom, Nejmar poznat je kao čovjek koji često posjećuje privatne žurke zbog čega se nalazi na meti kritika na globalnom nivou, ali njegov stav po tom pitanju totalno se razlikuje od mišljenja većine.

“Ko ne voli da se zabavlja? Svako uživa u žurkama, a ja znam kada mogu da idem, kada treba da pravim žurke, a kada ne. Uprkos tome što ljudi tvrde da sam nezreo, znam šta treba da radim. Dugo sam u profesionalnom sportu. Ako stalno razmišljate o fudbalu, eksplodiraćete. Potrebno je i da odmorite, opustite se. Nikada neću prestati to da radim” – rekao je za strane medije fudbaler Pari Sen Žermena.

Ubrzo se približava rođendan Nejmarove sestre koji za posljednjih nekoliko godina Brazilac uvijek nađe način da uveliča svojim prisustvom, dok u klubovima čije je boje branio apsolutno smiješni razlozi stoje navedeni zbog njegovog odsustva. Sudeći po stavu “desetke” Parižana postavlja se veliki znak pitanje može li trener tima iz “grada svjetlosti” Maurisio Poketino uticati na ponašanje jednog od glavnih igrača u timu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime