Brajtvajt
printscreen

Martin Brajtvajt najbogatiji je igrač Barselone po “Forbesu” otkad je istekao ugovor između katalonskog kluba i Lionela Mesija. 

Barselona se nalazi u velikim finansijskim problemima, a za rješavanje njih možda bi mogao pomoći i Martin Brajtvajt, čiji je primarni zadatak u katalonskom klubu vezan isključivo s fudbalskim terenom. Naime, njegova plata iznosi tek nešto više od 100 hiljada funti sedmično što ga svrstava u donju polovinu igrača po visini plate na Barseloninom platnom spisku danski fudbaler je zapravo najbogatiji čovjek pod ugovorom s “Blaugranom”

Brajtvajt je, zajedno sa svojim ujakom, vlasnik kompanije “NYCE Companies” koja se bavi trgovinom nekretninama i čija je tržišna vrijednost procijenjena na 250 miliona evra. U biznis je ušao 2017. godine, s početnim kapitalom od 850 hiljada evra. Takođe, sa svojom suprugom vodi modnu kompaniju “Trente” koja je prilično uspješna u Francuskoj, a njegovom restoranu “Gavà”, u blizini Barcelone, isto ne ide loše.

Pored svega nabrojanog danski napadač u Filadelfiji razvija projekat pametnih kuća, pa bi se iz svega moglo zaključiti kako mu fudbal baš i nije najbitnija stvar u životu, iako je, posebno na nastupima na Evropskom prvenstvu, pokazao da mu i te kako dobro ide.

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime