Foto: Printscreen

Ćezare Prandeli možda se nije jedini vratio u Fiorentinu. Novi trener “Viola” priznao da bi Gabrijel Batistuta mogao biti na putu da se vrati u Firencu.

Prandeli je danas službeno predstavljen kao novi trener “Ljubičastih“, te je priznao da bi se bivši argentinski napadač mogao vratiti u klub koji ga je učinio legendarnim.

Razgovaraću sa Batistutom kasnije, on može biti važan dio u našoj mašineriji, mogućnost da ih trenira našadač poput “Batija” bila bi podsticajna za naše igrače” – rekao je Prandeli, a prenosi “Football-Italia“.

Iskusni trener naveo je da se vratio u klub kao trener, ali i kao veliki navijač Fiorentine.

Vratio sam se da nastavim nedovršen posao. Vlasnici žele stvoriti sjajan tim i biti konkurentni na nacionalnom i međunarodnom nivou. Ljubav koju osjećam prema ovom timu vrlo je duboka, nisam postavljao nikakve uslove, nadam se da ću se svemu tome moći odužiti. Imam odgovornosti kao trener i kao navijač. Često ću razgovarati sa igračima kao da sam istinski obožavatelj. Odmah sam rekao direktoru da ova grupa igrača ima dobar pokretač, moramo ih pokrenuti da budu još bolji” – dodao je Ćezare.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime