Privatna arhiva

Fudbaler rogatičke Mladosti Dejan Limić oglasio se na društvenim mrežama nakon teškog poraza njegove ekipe od Sloge iz Gornjeg Crnjelova u Drugoj ligi Republike Srpske – grupa Istok sa 16:0.

On je istakao da mnogi igrači iz njima poznatih razloga nisu išli na ovo gostovanje, te da su na meč otišli sa četiri kadeta i dva igrača koji već dugo ne igraju. Zatim se osvrnuo i na domaću ekipu koja je protiv drugih ekipa usporila ritam nakon vođstva od 4:0, a protiv njih su još pojačali, te postigli deset golova u drugom poluvremenu.

Probudih se, a da nisam ni spavao. Prođe napokon i taj crni 4. septembar, za sve nas koji smo juče učestvovali u toj utakmici, tačnije blamaži u dresovima Mladosti iz Rogatice. Vjerovatno i najteži, tj. najveći poraz u istoriji kluba koji postoji još od 1946. godine. Ni 100 pobjeda zaredom ovu ljagu neće sprati s naših dresova i obraza, ali ipak ima to uvijek ali. 

Prvo polazim iz naših redova, na par dana prije, pa i na sam dan utakmice igrači najavljuju izostanak iz razno raznih razloga, što poslovnih, što fakultetskih, što privatnih obaveza, kao povreda i pred put fali osam prvotimaca! Ipak ima nas 14 da krene, od toga četiri kadeta, veteran Nešković koji noć prije toga dolazi iz Beograda sa puta i polazi sa ekipom da pomogne koliko može.

Kao i sportski direktor Mladen Balčaković koji je zadnji takmičarski meč odigrao sredinom 2005. godine prije odlaska na fakultet. Sa svim ovim problemima i oklonostima krećemo na jedno od daljih gostovanja u ligi i svjesni smo unaprijed poraza od nekih podnošljivih pet, šest golova razlike, jer domaćin je od nas kompletnih taman za isto toliko bolji, ali opet to ali. 

Domaćin kao da mu je zadnja, izlazi na nas od prve minute agresivno i motivisano, kao da mu zavisi ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a taman posla u Prvu ligu Republike Srpske, ali. 

Taj domaćin je bahat, pohlepan, gladan. Jer isti taj domaćin se i protiv ‘kompletnih’ Milića i Veleža igrao fudbala i demonstracije sile 45 minuta, tj. samo prvo poluvrijeme i vodio do tada 4:0 i onda stao i dodavao se. Protiv nas 6:0 prvo i još deset komada bahaćenja na djeci i dvojici ljudi koji jedva stoje na nogama u tom durgom poluvremenu. Znači 16:0, što je puno puno je brate, ali. 

FK Mladost nikad nije i nikad neće kao ti prethodni klubovi moliti prije utakmice ili na poluvremenu da se malo prikoči, stane na loptu, narodski rečeno da nas ne trpaju! Iskreno, ovo pišem pun gorčine i bijesa ne na svoje saigrače, već na samog protivnika u kom sam mislio da imam preko deset prijatelja, drugara, ali zaj**ah se!

U toku same utakmice više smo kroz šalu saigrači i ja par puta govorili im šta vam je, čemu kidisanje ovo na nas. Jedan govori meni je 100 po golu, drugi meni je 50 asistencija. Ali budite bar ljudi” – napisao je Limić. 

Trenutno na tabeli Sloga je prva sa maksimalnih 12 bodova iz četiri kola i gol razlikom 25:0, dok je Mladost na 13. mjestu sa tri boda i gol razlikom 4:21.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime