Foto: Alberto Langrini/Reuters Photo

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Roberto Manćini rekao je da će mu finale Evropskog prvenstva sa Engleskom biti jedan od najvažnijih mečava u karijeri.

Na konferenciji za novinare Manćini je kazao da nije nervozan i da je siguran da sve čeka predivna utakmica. 

Nisam nervozan, možda ću se sutra osjećati drugačije. Želimo da se zabavimo to je sigurno, ali se takođe nadam i rezultatu. Nije bilo lako, ali bili smo dovoljno dobri da dođemo ovde, pred nama je još samo jedan napor i onda svi možemo da idemo na odmor“ – izjavio je Manćini i dodao: 

Engleska je uvek imala dobar tim, ali godinama nisu imali sreće. Siguran sam da nas čeka predivna utakmica na punom stadionu i siguran sam da će to biti sjajno za sve koji vole sport. Znamo njihove kvalitete, vidjećemo šta će se dogoditi. Niko ne dolazi do finala bez sjajnog tima“.

On je naglasio da mu je ovo jedan od najvažnijih mečeva u karijeri da moraju ostati mirni. 

Ono što moramo da uradimo je da ostanemo mirni. To je, iz mnogo razloga, veoma teško, ali moramo da budemo koncentrisani na svoj fudbal pred ovu posljednju prepreku. Želimo da uživamo 90 minuta. Ovo je jedan od najvažnijih mečeva u mojoj karijeri. Za Inter sam igrao na svim nivoima, sa reprezentacijom nisam osvojio Euro za mlade ili Svjetsko prvenstvo kada smo to zaslužili. Predstavljamo Italiju, nadam se da ću sutra imati to zadovoljstvo kao trener koje nisam imao kao igrač iako sam bio u nekim veoma jakim timovima reprezentacije“ – kazao je Manćini. 

Veliko finale između Engleske i Italije na programu je sutra u 21 sat. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime