printscreen

Engleski reprezentativac Hari Megvajer najavio je duel između svoje selekcije i Ukrajine koji će se sutra odigrati u Rimu. 

“Imali smo fantastičnu noć nakon utakmice s Njemačkom, ali svima nam je jasno da još ništa konkretno nismo uradili. Bila je to velika pobjeda za nas koja je ojačala naše samopouzdanje, ali opet ću ponoviti da još puno toga treba dokazati na terenu, te smo sada fokusirani isključivo na Ukrajinu. Već smo svi svjedoci toga da ukoliko na ovom turniru ne odigrate svaku utakmicu na najvišem mogućem nivou izgubite učešće na njemu. Pazimo na to da mentalno budemo prisutni i spremni na izazove” – započeo je Hari Megvajer, pa dodao:

“Ukrajina praktikuje jako dobre principe u svojoj igri, oni teže ka tome da igru grade kroz organizovane napade. Očigledno je da imaju kvalitet u ofanzivi, Andrej Jarmolenko njihove napadačke strukture čini i te kako opasnima. U Rimu će biti nešto tiše od onoga na što smo navikli, naši su navijači na ‘Vembliju’ pravili sjajnu atmosferu, to je bilo nevjerovatno. Međutim, čak i to nama daje dodatni motiv da pobjedom obezbijedimo još jednu utakmicu u Londonu i da ponovo osjetimo taj nivo energije s tribina”. 

Početak utakmice na “Olimpijskom stadionu” u Rimu rezervisan je sutra od 21h.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime