Mušija
printscreen

Prvi čovjek Mladosti DK Mensur Mušija nakon odluke Saveza da odbije njihovu žalbu rekao je vidno nezadovoljan kako je očekivao ovakvu odluku i da ga uopšte ništa nije iznenadilo, prenosi “Sportsport“.

“To nije bila žalba, to je bio zahtjev utvrđivanja zakonitosti odluke Drugostepene komisije, jer mi na ovu odluku nismo imali pravo žalbe jer je u pitanju konačna odluka i na nju se nema pravo žalbe. Ovaj stav je sasvim očekivan jer ti koji su naredili su apsolutno stali iza ljudi koji su donijeli odluku. Odluka nije donesena po zakonima, po statutu i pravilniku. Nastavljamo pravnu bitku, nema tu puno mudrosti”rekao je Mušija pa dodao:

“Mladost je svoje završila za dalje će se pobrinuti pravna služba, imamo advokate koji će to raditi. S jedne strane sam razočaran i ogorčen na sistem, a s druge strane sam srećan ako ne budem morao igrati ligu ovakva kakva jeste” – a o činjenici da ukoliko ne budu igrali Premijer ligu da će ih napustiti većina igrača, Mušija je rekao:

“To ćemo vidjeti, vidim lešinari već kruže oko kluba, kupe igrače”.

Šta će se dalje dešavati sa Mladosti i da li će prihvatiti nastup naredne sezone u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine vidjećemo u narednom periodu.

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime