Milenko Bošnjaković
Foto: FK Tuzla City/Facebook

Šef stručnog štaba Tuzla sitija Milenko Bošnjaković je najavio današnji okršaj 30. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Sloge Meridian.

U nastavku uzbudljive borbe za opstanak, Tuzla siti će danas na “Tušnju” ugostiti Slogu Meridian te je shodno tome sam susret najavio trener domaćih Milenko Bošnjaković.

“Za ovo dosadašnje vrijeme nemam nikakvih primjedbi na rad igrača i njihov odnos prema treningu i utakmici. Ne igramo loše, igramo dobro. Žao mi je što rezultat ne prati tu našu dobru igru. Stvaramo šanse, stvaramo prilike, borimo se, zatvaramo protivnika, angažovani smo dosta na utakmici, ne branimo se, napadamo, i kažem i vjerujem da će ti momci sutra dobiti nagradu za taj trud u proteklom periodu”kazao je Bošnjaković pa prokomentarisao stanje svoje ekipe:

“Kompletni smo. Niko ne nedostaje. Nemamo kartoniranih, nemamo povrijeđenih. Vidim na momcima da je raspoloženje dobro i da svi jedva čekaju da počne utakmica. Nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat koji bi nam u ovome momentu mnogo-mnogo značio u borbi za opstanak”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime