Foto: Printscreen

Područni fudbalski savez Banjaluke je na svom terenu savladao protivnike iz PFS Prijedora sa minimalnim rezultatom 1:0, a šef stručnog štaba Igor Mirković je bio zadovoljan na kraju uz konstantaciju da je moglo bolje.

Na pomoćnom “Gradskom stadionu” u Banjaluci je viđena jedna sasvim zanimljiva utakmica u okviru amaterskog Kupa regija između Područnih saveza Banjaluke i Prijedora.

Posjed je tokom većine utakmice bio na strani Banjalučana, ali su Prijedorčani imali odličnu priliku preko Isakovića koji je promašio čist zicer u situaciji jedan na jedan.

To su u 80. minutu kaznili reprezentativci banjalučkog Saveza jer su iskoristili penal koji je u stilu Pirla iskoristio trenutni fudbaler Slobode iz Mrkonjić Grada Mitrić

Utakmica je tako na kraju završena minimalnom pobjedom Banjaluke od 1:0, te će se oni u finalu svoje grupe sastati sa selekcijom Saveza Gradiške.

Poslije ovog trijumfa za Područni savez Banjaluka je svoj komentar za MeridianSportBH dao i šef stručnog štaba istog Igor Mirković, koji je zadovoljan igrom i zalaganjem svojih fudbalera te se sa svojim saradnicima Vladimirom Đurđevićem i Jovom Šmanjom nada daljnjim pobjedama.

“Želio bi da čestitam mojim momcima na prolasku u finale naše grupe. Tu ćemo snage odmjeriti protiv PFS Gradiška. Utakmica protiv Prijedora je bila jako teška i tvrda, prava takmičarska, a ja sam to i očekivao. Realno, teško je dati na neki komentar na samu igru jer su momci takoreći ‘skupljeni sa svih strana’ te mnogi od njih nikada nisu igrali zajedno”kazao je Igor Mirković nakon čega je dodatno prokomentarisao meč te “panenku” Mitrića:

“Prijedor je imao tu da tako kažem jednu pravu priliku, gdje su oni mogli da nas kazne za neke naše prethodne promašaje i to pogotovo u prvih 20 minuta igre kada smo mi trebali da rezultatski otvorimo utakmicu. Nakon tog perioda je viđena prava uspavanka na sredini terena bez neke lijepe igre. Mitriću moram samo da čestitam na načinu kako je izveo penal u tako delikatnom momentu, te još jednom da čestitam svojim igračima na trijumfu”.

Podsjetimo se još koji su to parovi bili prvobitno izvučeni u grupama Kupa regija na prostoru Bosne i Herceogovine:

Grupa A – polufinale

NS Unsko-sanskog kantona – PFS Gradiška

PFS Banja Luka – PFS Prijedor

Grupa B – polufinale

PFS Doboj – NS Posavske županije

NS Tuzlanskog kantona – PFS Bijeljina

Grupa C – polufinale

NS Srednjobosanskog kantona/Kantona Središnja Bosna – NS Bosansko-podrinjskog kantona

NS Zeničko-dobojskog kantona – PFS Istočno Sarajevo

Grupa D – I kolo

I par: NS Zapadno-hercegovačke županije – NS Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije

II par: FS Kantona Sarajevo – PFS Trebinje

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime