Printscreen

U razgovoru za “Reprezentacija.ba”, trener crnogorskog Dečića, Edis Mulalić imao je šta reći uz dozu rezervisanosti o svom bivšem klubu, Željezničaru, gdje je branio boje “Plavih” i kao trener, ali i kao igrač. 

Tajming razgovora vodio se po završetku utakmice između banjalučkog Borca i “Želje” gdje je sarajevski velikan još jednom ostao bez bodova, a po prvi put nakon deset godina “crveno-plavi” odnijeli su pun plijen sa Grbavice.

“Žao mi je, naravno, što Željezničar prolazi kroz ovakav period. Sa strane je nazahvalno bilo šta reći. I ja sam trener, znam kako je to, krivo se protumači. Odmah će reći: ‘Vidi ovoga, pametuje’. Željezničar je veliki klub s tradicijom. Sad biste vi najradije izvukli iz mene mnogo toga, ali kada bih ja počeo govoriti što mislim, to bi bio rat. Znam šta bih uradio, ali da sam trener. Pošto nisam glupo je da išta govorim i da se miješam. Znate, nije isto gledati sa strane i biti tu 24 sata, živjeti sa tim igračima, doživjeti njihovu energiju”rekao je popularni “Sablja”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime