Musemić
printscreen

Trener Tuzla sitija Husref Musemić, koji je tokom jučerašnje utakmice sa Posušjem navijaču sa tribina dao deset KM, u razgovoru za “Mondo” pojasnio je šta se konkretno desilo tom prilikom, te da je istom momku nakon utakmice ostao dužan isti iznos koji mu je prethodno dao, te mu je samim time i uručio. 

Samu od sebe zanimljivu utakmicu koju su juče na stadionu “Mokri dolac” odigrali Posušje i Tuzla siti dodatno interesantnijom napravio je kamerom zabilježen detalj kada je trener gostujuće ekipe Husref Musemić navijaču sa tribine iza svoje klupe dao 10 KM.

“Najprije moram da istaknem da je publika bila vrlo korektna u Posušju, nije bilo nikakvih uvreda sa tribina već se navijalo fer i sportski. A taj momak, za kojeg sam kasnije saznao da je iz Širokog Brijega mi je kod penala rekao da se ne brinem da će golman odbraniti. ‘Ako odbrani, dođeš mi 20 maraka’, rekao mi je. Kad se to dogodilo, odmah sam mu dao 10 jer sam kod sebe imao apoene od sto i 10 KM. Poslije sam mu dao još ‘cenera” – rekao je Musemić.

 Utakmica između dva tima u okviru 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine završena je bez pobjednika, rezultatom 1:1. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime