Musić za MeridianSportBH naveo primarni cilj Rudara i osvrnuo se na meč protiv Travnika

Fudbaler Rudara iz Kaknja Omer Musić je za MeridianSportBH najavio naredni meč njegovog tima u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine gdje će biti gosti Travniku.

“Poslije pobjede u derbiju protiv Zvijezde, puni samopouzdanja i očekivanja idemo u goste Travniku. Mislim da nas očekuje jako zahtjevna utakmica, jer ekipa Travnika je tradicionalno neugodan domaćin. Ako prenesmo znanje i zalaganje iz prethodnih utakmica očekujem pozitivan ishod. Ja sam zadovoljan svojim partijama do sada, ali naravno uvijek može bolje”kazao je Omer Musić pa dodao:

“Na jednom od prethodnih treninga sam povrijedio ruku i nažalost ja sa ekipom ne idem u Travnik, ali svakako ne sumnjam u momke i mislim da će odigrati jednu kvalitetnu utakmicu. Ja ću sa tribina biti najveći navijač svog kluba. Očekivanja od ostatka sezone se vežu za sami vrh tabele, što klub kao što je Rudar Kakanj zaista zaslužuje. Naš primarni cilj jeste promovisanje mladih igrača i naravno idemo iz utakmice u utakmicu i ukoliko nam se ukaže priliak za nešto više iskoristit ćemo je”.

Sama utakmica sedmog kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine između domaćeg Travnika te kakanjskog Rudara je zakazana da počne u subotu 24. septembra 2022. godine od 15.30h.

Standings provided by SofaScore

Postavi odgovor