Foto: Alberto Lingria/Reuters

Belgijski fudbaler Rađa Naingolan rekao je da neće prihvatiti poziv selektora ove reprezentacije Roberta Martineza, jer je trener koji gradi autoritet na zabranama igračima da rade određene stvari. 

Rađa Naingolan bilježe sjajne partije u dresu Antverpu gdje je stigao ove sezone, pa se govorilo i o tome da bi on mogao da se vrati u reprezentaciju Belgije. Međutim, očigledno da on nema tu namjeru. 

”Kada bi došao poziv od Roberta Martineza, ja ga ne bih prihvatio. On je trener koji gradi autoritet da nekim zabranama. Recimo, ne dozvoljava igračima da puše cigarete, da se opuste u izlasku, što je apsurd”rekao je Naingolan i nastavio: 

”Ja prvi nemam problem sa plućima zbog toga što pušim, a smatram da izlasci ne utiču na karijeru. Svi mi imamo period kada nam je potrebno da se opustimo. Ako igrač daje maksimum na treningu i na utakmici, smatram da trener ne treba da brine o njegovom privatnom životu”. 

Ovaj fudbaler je u periodu od 2009. do 2018. godine skupio 30 nastupa za nacionalni tim, a postigao je ukupno šest golova. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime