Zlatan Nalić
Foto: fksloboda.ba

Šef stručnog štaba Slobode Zlatan Nalić je prokomentarisao pobjedu svog tima na startu sezone protiv Rudara iz Kaknja sa konačnih 3:2.

Zlatan Nalić je u osvrtu trijumfa Slobode na startu sezone 2023/24 Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine protiv Rudara sa 3:2 izrazio zadovoljstvo nastupom igrača.

“Igrali smo protiv Rudara iz Kaknja koja je jedna odlična ekipa. Vidjeli ste, to je ekipa koja vjerovatno spada među top 4 ili 5 u našoj ligi. Dugo su igrali zajedno, a protiv nas se pokazala njihova uigranost. Tušanj kao stadion je motivacija i inspiracija svim ekipama koje dođu ovdje. Sloboda je takođe inspiracija svim ekipama koje igraju protiv nas i to je sigurno jedna otežavajuća okolnost sa kojom ćemo da se susrećemo u budućnosti”rekao je Nalić pa dodao:

“Mi smo totalno novi tim. Imaćemo oscilacija. Imali smo oscilacija i jučer pogotovo u prvom poluvremenu. Znate za prvilo do 21 godine, mi smo bili izuzetno jaka ekipa upravo po tom pravilu, no nesretna je okolnost da smo ostali bez mnogo igrača do 21 godine, posebno pred sam početak prvenstva što nam je potpuno narušilo koncepciju i izgradnju tima. Međutim mi ćemo da se izborimo sa tim problemom vrlo brzo i dok to ne bude, imati ćemo oscijlacija, ali bodove moramo uzimati”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime