Foto: Facebook/FK Željezničar

Omer Joldić je novi član stručnog štaba Željezničara, saopšteno je putem zvanične stranice ovog sarajevskog premijerligaša.

“Biće ovo nova uloga za mene i izazov, ne treba puno pričati i pametovati, odnosno govoriti nešto što svi znamo da je situacija u klubu i oko kluba dosta teška. Ne treba se žaliti. Svako ko dođe na ovu poziciju, zna se šta ga čeka i očekuje”kazao je novi član stručnog štaba Željezničara pa nastavio:

“Pokušaćemo u narednom periodu, ako budemo u mogućnosti, da popravimo neke stvari, jer ćemo se truditi u svakom slučaju. Vrijeme će pokazati da li dobro radimo ili ne, a sigurno što možemo obećati svim navijačima, simpatizerima i svima onima koji vole Željezničar, a to je sigurno rad. Poznavajući Edisa Mulalića, mene i ostale kolege koje su u stručnom štabu, to neće sigurno izostati”.

Inače je Omer Joldić u svojoj igračkoj karijeri odigrao preko 150 utakmica u dresu tuzlanske Slobode, a čak je u tri navrata igrao za Željezničar u kom je od 2017. godine pa do sada vodio omladinske selekcije.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime