Nemanja Matić od Duljaja tražio dres jednog igrača Partizana

Interesantnu stvar otkrio je Igor Duljaj ja konferenciji za medije pred Partizanovo gostovanje Jedinstvu u Ubu u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije.

Trener crno-bijelih obavio je razgovor sa Nemanjom Matićem, fudblerom Rena koji je upravo iz Uba, i tom prilikom dobio zahtjev za dres jednog igrača Partizana.

Čuli smo se, Nemanja me je zvao, pričali smo o mnogim stvarima vezanim za fudbal. Divan čovjek, fantastična osoba. Veliki je prijatelj mog starijeg brata. Zamolio je za svog prijatelja dres od Saldanje. Pričali smo o uobičajnim stvarima. On prati Jedinstvo, nisam ga pitao za koga će da navija. Vjerujem da želi da protekne sve u najboljem redu– ispričao je Duljaj.

Prisjetio se i jedne anegdote kada je bio u prilici da Nemanju Matića odvede u Šahtjor. Nije se desilo, a Matić je kasnije karijeru gradio u Čelsiju, Mančester junajtedu…

Kada je igrao za Kolubaru, brat mi je rekao da dođem da vidim jednog igrača. Bio sam u Šahtjoru. Vidio sam mršavog momka, koji fantastično barata loptom. Podsjetio me je na Slavišu Jokanovića. Rekao sam bratu: “Kako sad da odem da kažem da imamo igrača iz treće lige koji košta 20.000 evra?” Brat mi je rekao da ću zažaliti. Ja sam zažalio, Matić vjerovatno nije” – našalio se Duljaj.

Postavi odgovor