foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Novi šef stručnog štaba Radničkog iz Niša Nenad Lalatović predstavljen je na novom mjestu, a na predstavljanju izjavio je da se sa upravom dogovorio za pet minuta i da je cilj plasman u četiri najbolje ekipe Superlige Srbije.

“Već smo pokazali da smo dobitna kombinacija i naš cilj će biti plasman među četiri najbolje ekipe u Superligi i povratak u Evropu. Sa velikim zadovoljstvom se vraćam u klub u kojem sam proveo prelijepih godinu dana. Nisam mnogo razmišljao kada sam dobio ponudu od rukovodstva kluba na čelu sa Ivicom Tončevom i Draganom Markovićem ‘Markonijem’. Mi smo već pokazali da smo dobitna kombinacija i dogovorili smo se bukvalno za pet minuta” izjavio je Lalatović na predstavljanju pa dodao:

“Ovo je veliki klub, Niš je sjajan grad za život i jedva čekam da ponovo počnemo da pišemo istoriju. Radnički više nikada ne smije da dozvoli sebi da bude u poziciji u kojoj je bio u prošloj sezoni, kada je do posljednjeg minuta strijepio za opstanak u ligi. To mora da ostane iza nas, a isped nas je jedan ozbiljan rad i povratak na staze uspjeha. Naš cilj će biti plasman među četiri najbolje ekipe u Superligi i povratak u Evropu. Za to će nam trebati mnogo rada i odricanja, ali i minimum sedam do osam novih igrača. Kvalitet tih igrača će zavisiti od budžeta kluba, ali nemam straha po tom pitanju, jer smo se ja i Ivica Tončev lako dogovarali oko pojačanja i ranije”.

Nenad Lalatović prije novog angažmana vodio je ekipu Vojvodine.

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime