Nesib Mujkić
Foto: Sport1

Fudbaler gračaničkog Bratstva Nesib Mujkić iza sebe ima veoma uspješnu polusezonu, a njegova ekipa je prvenstvo okončala na veoma dobrom sedmom mjestu.

Nakon dolaska iz Usore u februaru ove godine Nesib Mujkić se odmah nametnuo i u ekipi Bratstva, a nakon završene sezone za njega je interesovanje pokazalo nekoliko klubova.

“Od samog dolaska u ekipu Bratstva odlično sam primljen, uklopio sam se u ekipu i shvatio sam da sam na pravom mjestu. Iza mene je jako dobra polusezona, zadovoljan sam svojim učinkom, ali i generalno plasmanom ekipe na prvenstvenoj tabeli. Od naredne sezone očekujem još više, naše ambicije su visoke i siguran sam da ćemo i ja i moji saigrači dati sve od sebe kako bismo ostvarili što bolji plasman” rekao je Mujkić pa zatim dodao:

“U ovom trenutku na stolu imam nekoliko ponuda, a to smatram dokazom da se trud i zalaganje uvijek na kraju isplate. Ipak, u ovom momentu srećan sam u Bratstvu i ne razmišljam o odlasku. Kada razmišljam na duže staze, svakako da mi je želja da zaigram u Premijer ligi Bosne i Hercegovine”.

Mujkić je nastupao za omladinske kategorije tuzlanske Slobode, odakle je prešao u ekipu Usore u julu 2020. godine.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime