MeridianSport

Novinari koji se trenutno nalaze u Antaliji i prate pripreme Borca, odigrali su utakmicu protiv Uprave kluba i pobijedili rezultatom 7:4.

Utakmica je odigrana na skraćenom terenu pet na pet, a za novinare su nastupili: Goran Arbutina, Marko Ivančević, Mladen Lukajić, Ivan Dragičević i Darko Dragičević.

Na drugoj strani za Upravu Borca na teren su istrčali: Dejan Lukendić, Aleksandar Lazić, Stojan Malbašić, Aleksandar Gaćanović i Nemanja Damjanić.

Prvo poluvrijeme igrali se tvrdo i neizvjesno. Iako su novinari dva puta vodili, nakon prvih 15 minuta igre rezultat je bio 2:2. O vremenu preostalom na satu, brinuo je Darko Pašagić. Bolje je Uprava otvorila drugo poluvrijeme i povela 4:3, a onda “blickrig” novinara i vođstvo od 4:3 pogotkom Marka Ivančevića.

Nakon toga na scenu je nastupio Goran Arbutina i sa svoja dva gola postavio nedostižnih 6:4, da bi konačnih 7:4 postavio Ivan Dragičević.

Kod novinara su Arbutina i oba Dragičevića postigli po dva gola, dok se novinar MeridianSporta Ivančević jednom upisao među stijelce. Na drugoj strani Lukendić, Lazić, Gaćanović i Damjanić su dali po pogodak.

Pored Pašagića koji je imao i ulogu kontrolora, susretu su prisustvovali jedan zaštitar i poneki turista koji je zastao i uživao u “fudbalskim čarolijama” na obje strane.

Bila je ovo prijateljska utakmica, ali pristup na terenu je bio kao da je u pitanju prvenstvena. Zalaganje, fer i korektna igra, međutim na kraju su pobijedili bolji i mlađi i ja im čestitam na pobjedi” – rekao je fer i korektno nakon meča predsjednik Borca Stojan Malbašić.

Na pobjedničkoj strani novinar “ATV televizije” Ivan Dragičević rekao je:

Bila je ovo zanimljiva utakmica, protivnička ekipa jeste bila nešto starija, ali imaju više iskustva na terenu. Mi sa druge strane smo pokazali osim teorijskog da imamo i praktičnog znanja. Mislim da smo odigrali zrelo, prelomili smo u završnici na našu mladost i svježinu i na kraju zasluženo dobili meč“.

Ovo je prvi meč “Derby della Antalia“, a očekuje se da postane i tradicija ukoliko Borac i narednih godina bude pripreme odrađivao u ovom gradu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime