Foto: fksloboda

Skupština Slobode iz Tuzle ponovo se obratila javnosti povodom izbora novog predsjednika kluba.

Sada su saopštili da su ponovo pozvali Azmira Husića na razgovor, a njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

“Želimo obavijestiti javnost da smo nakon obavljenih razgovora sa svim kandidatima, pozvali gospodina Husića na novi razgovor u srijedu. Želimo razjasniti nekoliko pitanja o modelu upravljanja i načina daljeg djelovanja kluba, što je i gospodin Husić potencirao na prethodnom sastanku, da bi se trebalo razjasniti na dodatnim konsultacijama.

Ovim putem, svim navijačama i simpatizerima Slobode, poručujemo da nema mjesta za bespotrebnu zabrinutost oko načina ustrojstva kluba, jer će se u dogovoru sa novim rukovodstvom ići u rekonstrukciju klupske skupštine i načina njenog djelovanja.

Takođe, smatramo da je FK Sloboda pokazao visok stepen tolerantnosti i želju da se svim kandidatima da dovoljno prostora i vremena da iznesu svoj plan i viziju, što je i učinjeno, kao i da se svakom od njih pruži prilika da potencijalno bude dio novog klupskog rukovodstva.

Uprkos nažalost lošem sportskom rezultatu u nedavno završenoj sezoni m:tel Premijer lige BiH, za mandatara UO FK Sloboda prijavilo se dosta kandidata što u prošlosti nije bio slučaj. Hvala vam na razumijevanju!”

Podsjetimo da su navijači kluba “Fukare” najavile protest za danas u 18 časova, a da je bivši predsjednik kluba Elmir Šećerbegović policiji prijavio prijetnje koje je dobio.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime