Počinje prodaja karata za Euro

Danas od 14 časova počinje prodaja karata za utakmice Evropskog prevnstva u fudbalu.

Grupe na Evropskom prvenstvu možete pogledati ovdje.

1. Prodaja ulaznica obavljaće se isključivo preko sajta UEFA što znači da Fudbalski savezi neće vršiti prodaju karata za EURO 2024.

2. Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.

3. Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA za navijače počinje 4. decembra u 14.00 i trajaće do 12. decembra 2023. godine u 14.00. I to je rok koji mora da se ispoštuje i ko u tom terminu ne aplicira – najvjerovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice. U januaru 2024. godine UEFA šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon plaćanja, dobija se potvrda o plaćanju, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju/junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko 3 časa pred utakmicu.

4. Svaki kupac ulaznica biće obaviješten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe prije nego što pristupi svojim ulaznicama.

5. Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše 4 ulaznice po utakmici.

Postavi odgovor