Foto: FK Sarajevo

Fudbalski klub Sarajevo i njihov bivši igrač Aleksandar Pejović postigli su sporazum na osnovu kog je dogovoreno da će fudbaler obustaviti postupke protiv kluba.

Podsjetimo da je Pejović nakon što je izbačen iz tima podnio tužbu zbog neisplaćenih dugovanja, a sada je postigao dogovor sa Sarajevom.

Od početka sam htio na korektan način postići dogovor Sarajevom. Imao sam prelijep period u klubu. Dolaskom novog investitora i njegove administracije, odnos u klubu se mnogo promijenio i nisam htio biti prepreka procesima koji vode klub prema naprijed. Drago mi je što smo postigli dogovor i klubu od srca želim uspješan nastup na posljednjoj utakmici polusezone protiv Veleža, ali i da do kraja sezone ispune sve sportske ciljeve” – izjavio je Pejović.

Pejović je u dresu Sarajeva odigrao ukupno 30 utakmica i upisao je četiri asistencije. Fudbalski klub Sarajevo se zahvalio Aleksandru Pejoviću, te Sindikatu profesionalnih fudbalera Bosne i Hercegovine, medijatorima u ovom pregovaračkom procesu, koji je rezultovao s poslovne strane pozitivno po klub.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime