foto: printscreen

Gibraltarski fudbaler Ris Stajč govorio je o ružnom iskustvu svog saigrača s Erlingom Halandom. 

Gibraltarski fudbaler Ris Stajč otkrio je arogantnu strani Erlinga Halanda, a kao primjer koristio je dešavanja sa utakmice svog nacionalnog tima protiv Norveške.

“Naš igrač Roj Čipolina imao je loše iskustvo s Halandom. Prošlog marta igrali smo sa njima na Gibraltaru, oni su pobijedili 3:0, ali on nije igrao dobro i zamijenjen je nakon sat vremena igre. Poslije toga Čipolina i Haland davali su izjave za televiziju nakon čega ga je moj saigrač zamolio da mu da dres rekavši mu da je njegov sin veliki fan. Haland se tada samo arogantno nasmijao i odšetao” – rekao je Stajč, pa dodao:

“Vjerovatno su ga ovi silni medijski natpisi o njemu udarili u glavu. Istina je da novcem može da kupi puno stvari u životu, ali ne i lijepo ponašanje. Imao je priliku da jednom dječaku uljepša dan, mjesec dana ili život, a on je samo hladno rekao ne i odšetao. Zbog toga niko nije želio njegov dres kada smo igrali u Oslu”. 

Haland bar ima tu sreću što je razočarao fudbalera Gibraltara, pa mu se to neće obiti od glavu kao Kristijanu Ronaldu koji je ponizio Robina Gosensa, da bi potom upravo njemački fudbaler bio najbolji akter utakmice u kojoj je Njemačka savladala Portugal na proteklom Evropskom prvenstvu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime