Foto: Printscreen

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine trenutno se priprema u Sarajevu za odlučujuće mečeve u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru protiv Finske i Ukrajine, a svoja očekivanja od tih duela na konferencioji za medije iznio je reprezentativac Sanjin Prcić.

“Dobro se osjećam, igrao sam u nedjelju 90 minuta za Strazbur. Srećan sam što sam tu i drago nam je što smo se ponovo okupili. Polako se pripremamo za ove dvije utakmice. Ovo su za nas itekako važne utakmice. Cilj je da se što bolje pripremimo za Finsku, znamo da će biti teška utakmica, ali želimo da se u ovih par dana pripremimo najbolje što možemo i dođemo do cilja” – rekao je Prcić pa se osvrnuo i na reprezentaciju Finske, prvog protivnika “Zmajeva:

“Znamo da Finska ima dobru ekipu, ali mi smo takođe svjesni našeg kvaliteta koji smo pokazali u kvalifikacijama. Sada je najvažnije da se pripremimo i dobro uđemo u meč i dođemo do rezultata koji će nam omogućiti utrku za baraž. Sigurno da će nam značiti puno podrška publike, njihovo navijanje će nam sigurno pomoći da dođemo do pozitivnog rezultata”.

Utakmica između Bosne i Hercegovine i Finske igra se 13. novembra, dok je meč protiv Ukrajine na rasporedu tri dana kasnije.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime