Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević rekao je za “Sport klub” da je Zvezdan Terzić jedan od onih ljudi sa kojima se neće nikada pomiriti.

Legendarni igrač Crvene zvezde i Milana odgovorio je povodom poziva Terzića da prisustvuje duelu tih ekipa u februaru da je on posljednji čovjek koji treba da ga zove u Srbiju, nakon svega što se desilo.

Mislio sam da nećemo pričati na tu temu. Kada vas zove neko, ko svašta priča o vama i širi laži o vama na svakom koraku, to može biti samo neko ko ništa ne valja. Kao prvo, zamolio bih ga ovim putem da me više ne spominje, jer postoje neki ljudi, među kojima je i on, sa kojima se nikada neću pomiriti. On to treba da zna. Ima svoj život, ja imam svoj. On je posljednji čovek u Srbiji koji treba da me zove na utakmicu” – izjavio je Savićević i dodao:

“Ja sam rekao za njega ono što drugi nisu smijeli – da je nikakav čovek. Zna šta je uradio i opet me zove. Pa ja bih bio sto puta gori od njega da se pomirim sa njim. Jer, ako te neko jednom povrijedi, povrijediće te i drugi put. Nema potrebe da vam se putevi ukrštaju da bi vas još jednom uradili, ili odradili. Neko može da te pređe jednom, a ako te pređe drugi put, onda si budala. Eto, to je neki moj moto i on to zna. I opet zove. To je dokaz o njemu kakav je”.

Crvena zvezda i Milan sastaće se u šesnaestini finala Lige Evrope u februaru.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime