Dževad Sijamija: "Daću sve od sebe da se nametnem u Veležu"

Dževad Sijamija je ove sezone igrao kao posuđen igrač Veleža u Travniku, te je za MeridianSportBH dao svoj osvrt na vrijeme koje je proveo u ovom prvoligašu.

“Ovo je bilo moja prva sezona u seniorima i mogu da kažem da sam većim dijelom sezone zadovoljan svojim igrama, ali učinkom nisam jer sam trebao zabiti duplo više golova, ako ne i više”rekao je Dževad Sijamija pa dodao:

“U nekim utakmicama su presudile moje loše odluke u završnici, a u nekim nisam imao sreće jer me jednostavno nije htio gol. Sve u svemu mogu biti zadovoljan jer sam stekao malo iskustva igranja seniorskog nogometa”.

Dževad Sijamija
Foto: Facebook/FK Velež Mostar

Dževad Sijamija je u dresu Travnika ove sezone odigrao ukupno 29 utakmica u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine te je na njima postigao šest golova i upisao četiri asistencije.

“Posudba mi je istekla i vraćam se u Velež, gdje ću se potruditi i dati sve od sebe da se nametnem i dobijem priliku da igram” rekao je Sijamija i zaključio:

“Ovom prilikom želio bih da se zahvalim svima koji su mi davali podršku i vjerovali u mene, a svojim saigračima želim puno sreće u nastavku karijere”.

Postavi odgovor