Sloboda
FK Sloboda Tuzla/facebook

Pred utakmicu prvog kola nove sezone Premijer lige u kojoj će tuzlanski klub dočekati Rudar iz Prijedora Uprava Slobode obratila se navijačima. 

“S obzirom da za premijernu utakmicu u novoj takmičarskoj sezoni na stadionu ‘Tušanj’ vlada veliki interes, Fudbalski klub Sloboda izdaje sljedeće obavještenje.

Kapije JU Gradskog stadiona ‘Tušanj’ će biti otvorene u 18h. Na zapadu, na glavnom ulazu će biti otvorene dvije kapije, kao i na sjeveru. Jedan ulaz će se koristiti za vlasnike članskih karata, a drugi ulaz će koristiti vlasnici karata koje su puštene u prodaju isključivo za utakmicu protiv Rudara iz Prijedora. Vlasnici premium članskih karti imaju besplatan ulaz, dok vlasnici standardnih članskih karata imaju popust na kartu u visini od 50 odsto.

Vlasnici premium i standardnih članskih karata prilikom ulaska na stadion moraju redarima na ulazu pokazati identifikacioni dokument, člansku kartu čije se ime mora poklapati sa identifikacionim dokumentom, a uz to vlasnici standardnih članskih kartata pokazuju i kartu za utakmicu.

Vlasnik standardne članske karte može ostvariti popust samo za jednu kartu, dok drugu ili više njih plaća po punoj cijeni u visini od 10 KM. Za utakmicu protiv Rudara iz Prijedora, isključivo navijači i simpatizeri koji su članske karte kupili do 16.07.2021. godine (petak) mogu ostvariti pogodnosti koje iste nude i naći će se na spiskovima na kapijama, dok svi ostali plaćaju kartu u visini od 10 KM.

Sloboda, Sloboda objavila važne informacije za navijače pred duel s Rudarom
FK Sloboda Tuzla/facebook
Za sve navijače i simpatizere koji budu željeli prisustvovati utakmici, a do karti nisu došli u pretprodaji, iste će moći kupiti za obje tribine na biletarnici stadiona ‘Tušanj’ kod glavnog ulaza od 17h. Navijači i simpatizeri koji su putem ‘fanshopa’ kupili svoje karte, iste će moći preuzeti na biletarnici od 17h.

Za vlasnike članskih karata će biti osiguran odvojen ulaz na kojem će proći dodatne kontrole. Za sve one koji su u prethodnoj sedmici naručili člansku kartu, a istu nisu dobili do petka, moći će ući uz potvrdu ili pokaz ličnog dokumenta, nakon čega će se izvršiti upoređivanje i verifikacija sa bazom podataka članova.

Tokom ulaska, na tribinama, tokom izlaska, mora se održavati distanca, moraju se nositi maske, te se moraju poštovati i ostale higijensko epidemiološke mjere koje je donio Krizni štab TK i Krizni štab FBiH. U slučaju nepoštovanja istih, službenici MUPa TK, kao i predstavnici zaštitarske agencije, biće prinuđeni odstraniti sa utakmice lica koja se ne pridržavaju uputa.

Molimo sve zainteresovane navijače i simpatizere da karte kupe u pretprodaji kako bi na samom ulazu na stadion izbjegli velike gužve” – stoji u saopštenju Slobode. 

Sloboda i prijedorski Rudar utakmicu prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine odigraće sutra od 19h. 

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime