Lalatović pred Zvezdu: "U prošlosti su me jedva pobjeđivali"

Trener Spartaka, Nenad Lalatović, najavio je meč protiv Crvene zvezde u 19. kolu Superlige Srbije koji se igra u Subotici.

Nenad Lalatović je istakao da je Crvena zvezda teško pobjeđivala timove koje je on vodio, a istakao je vrijeme iz niškog Radničkog, kao i u Mladosti GAT.

“Pitate me možemo li da iznenadimo Zvezdu? Ne znam u ovom trenutku. Zvezda je Zvezda! Imam problema sa karotnima, neće mi igrati dvojica važnih igrača. I to mi zadaje muku. Zvezda je favorit, a mi ćemo dati sve do sebe da napravimo dobar rezultat za Spartak. Teško je iznenaditi Zvezdu, ali može da se desi.

Kad sam vodio niški Radnički protiv Zvezde jedva su me pobijedili. Primio sam gol u 100. minutu. I drugi meč, kad sam bio trener Mladosti GAT, trebalo je da dobijemo. Tada sudija nije dao Geloru Kangi crveni karton. Da mu ga je dao, mi bismo pobijedili Zvezdu. Mnogo su se uvijek mučili sa mnom i znam da im ponovo neće biti lako protiv mene. Posebno što je sljedeća utakmica za Zvezdu derbi. A, ja kao bivši igrač Zvezde znam da su utakmice pred derbi najteže” – rekao je Lalatović, pa dodao:

“Zvezda će biti mislima u derbiju, a ne protiv Spartaka. Tu vidim našu šansu. Izvešću najjači mogući sastav. Opet, to ništa ne garantuje jer Zvezda ima veliki fond igrača. Oni mogu da plate jednog igrača 5.000.000 evra, a nama je budžet za cijeli tim 1.500.000 evra. Volio bih da bude pun stadion. Ma, biće. Subota u 16.00 sati. Šta narod da radi u to vrijeme? Sem da dobro ruča i dođe na utakmicu”.

Utakmica između Spartaka i Crvene zvezde je na programu u nedjelju od 16 časova.

Postavi odgovor