foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je pred “vječiti derbi” s Partizanom da neće moći računati El Fardu Benu, a pokušaće da spreme Milana Pavkova. 

Fudbalere Crvene zvezde u nedjelju očekuje derbi s Partizanom koji ima dva boda više, a Stanković je rekao da je ta utakmica nešto na šta Srbija treba da bude ponosna.

Znate i sami, derbi, nešto na šta Srbija treba da bude ponosna. Zvezda i Partizan krče put, da imamo možda i direktne učesnike u Ligi šampiona. Ben nije u konkurenciji, Pavkova ćemo vidjeti da spremimo za derbi. Koga nema bez njega moramo, iskoristićemo i današnji dan da se taktički pripremimo. Ne može sve da se predvidi, ali derbi nam dolazi u dobrom momentu nakon pobjede nad Bragom“ – izjavio je Stanković.

On je zatim rekao da jedni druge teško mogu iznenaditi i da će dosta uticati psihološki faktor.

Složio bih se, ne vidim da možemo da iznenadimo jedni druge. Ne vjerujem da oni nas mogu da iznenade na postavkom, kao ni mi njih, mogu da zamijene ‘glavu za glavu’ igrača za igrača, ali neće biti nikakvih iznenađenja. Dosta utiče psihološki faktor, loš rezultat u derbiju se doživljava baš kao poraz. Posebno kada ste navijač, neko ko voli klub, teško se prihvate. Tako da ćemo uraditi sve da se sa pozitivnim rezultatom vratimo iz Humske” – naglasio je Stanković i dodao:

Mislim da u derbiju ne može da se kaže – danas idem na iks. Mnogo poštujem rad Saleta Stanojevića, izdigao je svoju ekipu. Nije to u našem mentalitetu. Kao i oni, idemo na pobjedu“.

Utakmica je na programu sutra u 18 časova.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime