Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Trener beogradskog Partizana nakon trijumfa protiv Bačke u 9. kolu Super lige Srbije sumirao je utiske o samoj utakmici, ali i o nekim detaljima vezanim za tabelu, igrače i umor.

Aleksandar Stanojević svjestan je da je njegov tim pravio greške na terenu, ali ističe da su najbitnija tri osvojena boda:

“Mnogo teže nego što smo očekivali, nismo kontrolisali meč u potpunosti. Igrači su bili umorni i teški poslije 120 minuta u Belgiji. Nismo bili na nivou, važna je pobjeda i da odmorimo za sljedeći okršaj. Morali smo da iskoristimo neke šanse u napadu, u odbrani da budemo čvršći i da ne dozvolimo Bačkoj da lako dolazi u našu trećinu. Umorni su momci, u nekom dijelu mogu da razumijem ovo”.

O napadima Bačke koje smo imali priliku gledati u posljednjih 15 minuta meča strateg “crno-bijelih” ističe da je uvidio slabosti svog tima i da bi u narednom periodu trebao pojačanjima popuniti Partizanove slabe tačke.

Na pitanje novinara zašto određenih pojedinaca nije bilo u sastavu Partizana, Stanojević je rekao:

“Filip Stevanović je povrijeđen, nije bio spreman. Igrao je pod injekcijama u Belgiji. Asana smo izmorili, jer je bio potrošen i igrao sve utakmice do sada. Mladi igrači su dobili šansu. Moraju svi bolje da iskoriste šansu, ali oni su mladi, tako da im ne zamjeram ništa”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime