dragan stojković piksi
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković istakao je pred kvalifikacioni meč za Evropsko prvenstvo s Mađarskom da mu izuzetno znači to što se vidi motivisanost i raspoloženje kod igrača. 

Popularni Piksi je naveo da su svi igrači spremni za meč i da poštuje rivala.

“Kada je reč o pripremama, vrlo sam zadovoljan onim što sam vidio. Izuzetna motivisanost i raspoloženje. To mi puno znači. Igrači su došli sa osmjehom. Posebno me raduje zdravstveni bilten. Svi igrači su spremni za meč. Vrijeme treninga smo iskoristili da radimo na taktičkim stvarima. Kako u napadu tako i u odbrani” – kazao je Stojković i dodao:

“Poštujemo ih. Enorman napredak su napravili. To je dobro za mađarski fudbal. Sa druge strane moramo da vjerujemo u naš kvalitet u ono što mi možemo da pružimo na terenu. Zato vjerujem da će utakmica biti prava takmičarska”.

Zatim je prokomentarisao uspjehe srpskih košarkaša, odbojkašica i Novaka Đokovića.

“Želio bih da se radujem uspjesima svih naših sportista. Vjerujem da i oni navijaju kad mi igramo. Želim da Pešiću i našim košarkašima čestitam na uspjehu. Biti u polufinalu, to je ogroman rezultat. I da čestitam našim odbojkašicama. To što su druge, ne mijenja moje mišljenje. Dolazi na red i fudbal, pa mi nemamo izbor nego da nastavimo. A i Novak sa druge strane bez obzira što je to individualni sport… Nekad se nerviramo, na kraju imamo više razloga da se radujemo. Želim mu sreću na US Openu i nadam se da će ostvariti ono što svi želimo”naveo je Piksi. 

Na pitanje da li je ovo ključni meč, Stojković je odgovorio da nije.

“Da je ključna, nije. Ima još pet utakmica, 15 bodova na stolu. Ako ste nas već proglasili favoritima, kako nas tako i Mađare, onda moramo da se nosimo sa tom odgovornošću. Ali da je ključna, nije. Tek treba da se igra” – rekao je Stojković.

Utakmica između Srbije i Mađarske na programu je sutra u 20.45h.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime