Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković govorio je na konferenciji za medije pred sutrašnju utakmicu sa Irskom, a posebno se osvrnuo na Aleksandra Mitrovića i povredu koju je zadobio u meču protiv Luksemburga.

Još uvijek ne znamo hoće li Mitrović igrati sutra. Imamo još jedan dan, sačekaćemo i donijeti odluku. Ako se bude dobro osjećao i ako se doktor bude složio konkurisaće za tim, ali imajući u vidu prirodu njegove povrede vrlo je neizvjesno hoće li igrati” rekao je Stojković.

Mitrović je u duelu protiv Luksemburga dobio udarac u jagodičnu kost, i, iako je večeras trenirao u Dablinu, nije sigurno da li će se sutra naći na terenu.

Dragan Stojković je istakao da gostovanje u Dablinu neće biti lako, ali da je njegova ekipa došla po nova tri boda.

stojković, Stojković: “Suština je da mi budemo na našem nivou i neće biti bojazni za konačan rezultat”
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Želimo da pobijedimo, ali je za mene još važniji način na koji ćemo to da učinimo. Dakle, stil igre. Prioritet je da igramo lijep fudbal, da nastavimo sa napadačkom igrom. Znamo da će biti veoma teška utakmica, ali daćemo sve od sebe da osvojimo nova tri boda i napravimo još jedan korak ka Svjetskom prvenstvu. Poznat mi je mentalitet Republike Irske, to je ekipa koja nikada ne odustaje od svog cilja. Veoma su koncentrisani, ozbiljni, respektuju taktičke zamisli svog selektora. Željeće da dokažu da zaslužuju više bodova, ali suština je da mi budemo na našem nivou i neće biti bojazni za konačan rezultat– jasan je bio selektor “Orlova”.

Utakmica između Irske i Srbije igra se sutra u 20:45h.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime