Printscreen/FK Krupa TV

Fudbalski klub Krupa gostuje sutra od 18:00h ekipi Širokog Brijega u okviru desetog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. O očekivanjima sa utakmice na pres konferenciji govorili su trener Krupe Velimir Stojnić i igrač “plavih” Kerim Palić.

“Moramo ići polako od utakmice do utakmice. Pred meč sa Željezničarom smo imali dva dana da se stabilišemo i u tome smo uspjeli. Druga utakmica sa Zrinjskim je bila jako nezgodna, puno povrijeđenih igrača na našoj strani. Izdešavalo se sve u nekih deset minuta, dvije početničke greške, crveni karton i utakmica ode u suprotnom pravcu. Sigurno da je ovaj susret bitan za nas, kao i svaki drugi. Moramo iskoristiti kapacitete koje imamo da se suprotstavimo Širokom. Znam gospodina Tonija Karačića kao trenera i njihovu ekipu, ne preostaje nam ništa nego da damo svoj maksimum” – rekao je trener Krupe Velimir Stojnić.

“Očekuje nas veoma teško gostovanje Širokom Brijegu. Znamo prednosti i mane ekipe protiv koje igramo. Idemo tamo po pozitivan rezultat” – kratko je rekao fudbaler Krupe Kerim Palić.

Utakmica će se odigrati u nedjelju od 18:00h na stadionu “Pecara”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime