Mladen Krstajić

Ovih dana se u medijima konačno može pročitati jedna sjajna vijest, a to je da bi bivši selektor reprezentacije Srbije mogao da preuzme funkciji predsjednika Borca.

Prema saznanjima do kojih je došao portal Mondo, postoji velika verovatnoća da će Mladen Krstajić dobiti novu ulogu.

Banjalučani su ostali u problemu nakon povlačenja doskorašnjeg predsjednika kluba Vice Zeljkovića, koji odlazi na novu funkciju i to ni manje ni više nego na čelo Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, pa se banjalučani nadaju da će Krstajić preuzeti brigu o banjalučkom Borcu, jer je jedan od kandidata za predsjednika.

Bivši predsjednik je istakao da pitanje angažovanja Krstajića na ovu funkciju još nije gotova stvar, ali da će razgovarati sa njim.

“U Borac su dobrodošli svi ljudi sa vizijom, a novi predsjednik biće osoba koja bude imala najbolji program. Tokom narednih dana razgovaraćemo i sa gospodinom Krstajićem. Trenutno ništa još nije dogovoreno, trudićemo se da novi predsjednik bude osoba sa dobrim programom i koja će nastaviti sa onim što smo započeli”, rekao je Zeljković za Mondo.

#Vice Zeljkovića #Mladen Krstajić #Borac #Radnik #Fudbalski savez Bosne i Hercegovine #Meridian #Meridianbet #Meridianbetsport #BosnaiHercegovina #Bosna #Sport

36 Komentari

  1. U BiH nema nama fudbala vec odavno sve namhesteno klubovi u dugovima do guse. U Evropu kad odu prodaju prvo kolo i to je to. Tako ce biti i sa Borcom ove godine uroniti jos malo.

  2. Borac korak po korak priprema teren za dominaciju u BH fudbalu. Riješili su se finansijskih dogovanja, instalirali su svog čovjeka na čelo FSRS,a od jeseni preuzimaju i fudbalski savez BiH. Generalni sponzor lige u naredne tri godine dolazi iz Republike Srpske. Krstajić na poziciji predsjednika je samo dokaz njihovih ambicija da se šampionski pehar iz Sarajeva donese u trofejnu salu na Gradskom stadionu u Banja Luci.
    Aj Borac…

  3. Mjenjaju ih svaku polu sezonu i svaki nesto obecava ali cinjenica je da nemaju para i samo tonu sve vise i vise, ako ih sad Krstajic ne izvuce ne znamo ko ce 🤷‍♀️

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime