Foto: Starsport/Predrag Milosavljevic
, Tumbaković izabrao igrače za utakmice u Ligi nacija
Foto: Starsport/Predrag Milosavljevic

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković objavio je spisak fudbalera na koje računa u narednim nastupima reprezentacije u Ligi nacija.

Zanimljiva je činjenica da na spisku nema ni jednog igrača iz domaćeg prvenstva. Tumbaković je napravio nekoliko iznenađenja, uputio je poziv trojici igrača koji do sada nisu imali priliku da nastupe u dresu sa državnim grbom. Poziv je dobio Strahinja Pavlović, bivši fudbaler Partizana, koji je ovog ljeta pojačao Monako, a pored njega priliku da debituju imaju napadači Dušan Vlahović (Fiorentina) i Đorđe Despotović (Rubin).

Ponovo se u reprezentaciju vraćaju Filip Đuričić i Darko Lazović koji su igrama u Italiji zaslužili poziv u selekciju, a nakon duže pauze u ekipu se vraća i Marko Grujić. Danijel Aleksić koji je ove sezone osvojio titulu u Turskoj sa Bašakšehirom imaće priliku da prenese dobre igre iz turskog šampionata u nacionalni tim.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Marko Dmitrović, Predrag Rajković, Emil Rockov.

Odbrana: Nikola Milenković, Nikola Maksimović, Stefan Mitrović, Strahinja Pavlović, Aleksandar Kolarov, Filip Mladenović.

Sredina: Nemanja Maksimonović, Saša Lukić, Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Marko Grujić, Sergej Milinković-Savić, Nemanja Radonjić, Dušan Tadić, Adem Ljajić, Filip Đuričić, Mijat Gaćinović, Filip Kostić, Darko Lazović.

Napad: Danijel Aleksić, Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Dušan Vlahović, Đorđe Despotović.

Takmičenje u Ligi nacija Srbija nastavlja 3. septembra sa Rusijom, a tri dana kasnije u Beogradu se sastaju sa Turskom.

3 Komentari

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime