Maksimović
Miroslav Tanasković/MeridianSportBH

Banjalučki Borac danas je obavio prozivku i početak priprema za narednu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Fudbaleri Borca danas su na “Gradskom stadionu” u Banjaluci odradili prvi trening u sklopu priprema za narednu sezonu. Treneru Marku Maksimoviću odazvali su se sljedeći igrači: Bojan Pavlović, Luka Damjanović, Aleksandar Subić, Aleksandar Vojnović, Bojan Marković, Dejan Uzelac, Filip Račić, Dino Ćorić, Đorđe Ćosić, Jovo Lukić, Dejan Bosančić, Milan Šikanjić, Goran Zakarić, Dejan Javorac, Savo Šušić, Luka Bobić, Boro Erić, Branko Božić, David Vuković i Slobodan Vuk Vujmilović, dok su ostali bili opravdano odsutni zbog letova i reprezentativnih obaveza.

“Kratak odmor je gotov, krećemo sa radom, sa velikim ambicijama. Osjećam istu odgovornost kao i zimus. Smatram ovo novim početkom, ali sa određenom dozom samopouzdanja. Svi treba da budemo skromni, a iz te skromnosti, koja nas je i dovela do šampionskog slavlja, da se pojačamo i budemo opet među glavnim kandidatima za osvajanje titule. Ne bih mnogo obećavao, ali nadam se da ćemo naredne godine u ovo vrijeme opet imati šta da slavimo” – rekao je Maksimović, a potom se osvrnuo i na pravilo koje od sljedeće sezone Premijer lige nalaže da utakmicu moraju početi dva igrača mlađa od 21 godine: 

“Bitno mi je da se ne žalimo na to pravilo. Nekom će ono donijeti dobro, nekom ne. Siguran sam da će nama to odgovarati. To je šansa za njih mlade, imaćemo ih osam do deset i smatram da će među njima biti bar dva do četiri kvalitetna igrača, koji će podizati nivo igre”.

Borac će nakon uvodnog dijela u Banjaluci otputovati na Bled, gdje će odraditi glavni dio priprema.

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime