Foto: fksarajevo.ba

Sarajevo je danas i zvanićno potvrdilo informaciju da će do kraja sezone klub voditi dosadašnji trener juniorskog pogona ovog kluba, Dženan Uščuplić koji je to sve i prokomentarisao.

“Uvijek sam bio uz Sarajevo i pokazao sam se kao rješenje u kriznim situacijama. Ne bojim se izazova jer sam se s njima suočavao i ranije. Pravim plan za trening i počinjemo s radom i pripremama za utakmice koje dolaze. Pratio sam utakmice Sarajeva, poznajem igrače, posebno one koji su se vratili u klub. Stoga mi nije teško da se sada uključim i nastavim raditi s timom”kazao je Dženan Uščuplić u razgovoru za “Klix.ba” nakon čega je dodao:

”Sigurno je da ćemo uraditi sve kako bismo napravili dobre rezultate do kraja sezone. U prethodna tri mandata sam osvajao trofeje, nadam se da će tako biti i ovog puta. Dogovor je da vodim prvi tim do kraja ove sezone, a onda ću se vratiti svojim dosadašnjim obavezama u klubu i vođenju juniora”.

Prvu utakmicu na kojoj će Dženan Uščuplić voditi Sarajevo ove sezone će se odigrati u subotu protiv domaćeg Širokog Brijega na “Pecari”, a radi se o duelu 31. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime