NK TOŠK Tešanj/Facebook

Nedašnji fudbaler nekolicine prvoligaških klubova Bosne i Hercegovine Dino Dizdarević je zgrozio širu javnost ponašanjem na jednoj plaži u Crnoj Gori.

Dino Dizdarević je široj javnosti postao poznat ulaskom u rijaliti program “Zadruga”, a sada je opet skočio u žižu iste zbog svog ponašanja na jednoj plaži u Crnoj Gori.

Pojavio se video snimak Dizdarevića na kom se on nedolično ponaša, a nakon toga je uslijedila salva komentara gdje korisnici društvene mreže kritikuju nastupu ovog bivšeg fudbalera rođenog u Zenici.

Inače, Dizdarević je imao sasvim solidnu fudbalsku karijeru igrajući za nekoliko klubova koji se takmiče u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, pa je tako nosio dres Jedinstva iz Bihaća, TOŠK Tešnja i tima gdje je igrao prije odlaska u rijaliti prošje jeseni, Sim Baua.

Neki od komentara na Dizdarivićev “performans”: “Totalno moralno i kulturno posrnuće”, “Molba iz BiH: Naredni put kada pređe granicu, ne dajte mu nazad. Eto vam besplatno, molim vas”, “Ima dobar glas, samo ga gadno gledati i slušati”, “Uhapsiti zbog remećenja javnog reda i mira”, “Kakav seljak”, “Ovog treba udarati svaki dan, a ne dati mu da plače”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime