Foto: FK Laktaši/Facebook

Laktaši su trenutno prvoplasirana ekipa na drugoligaškom Zapadu Republike Srpske, a jedan od najzaslužnijih za to je njihov čuvar mreže Đorđe Vuković. On je za MeridianSportBH prokomentarisao predstojeći derbi protiv Slobode iz Mrkonjić Grada i visoku pobjedu protiv Željezničara iz Doboja u prošlom kolu.

“Kao što je već rečeno iz uprave Laktaša plasman u viši rang nam nije imperativ ove sezone međutim ako se ukaže prilika naravno da ćemo je objeručke prihvatiti. Mi u svaku utakmicu ulazimo maksimalno motivisani, a tako će biti i za vikend u Mrkonjić Gradu u duelu sa Slobodom”kazao je Đorđe Vuković.

“Ekipa će dati svaki atom snage da izvuče pozitivan rezultat i svakako da će to biti jedan vrhunski meč jer su obje ekipe veoma kvalitetne. Nadamo se lijepom vremenu i jednoj izuzetnoj fudbalskoj predstavi”.

Vuković, Vuković za MeridianSportBH: “U svaku utakmicu ulazimo maksimalno motivisani, a tako će biti i za vikend u Mrkonjić Gradu”
Foto: FK Laktaši/Facebook

Prokomentarisao je golman Laktaša Đorđe Vuković i visoku pobjedu nad Željezničarom iz Doboja za vikend u kojoj su protiv gostujuće ekipe slavili sa 13:0.

“Želio bi naglasiti da naša ekipa ulazi u svaku utakmicu maksimalno motivisano i bez kalkulacija odnosno bez obzira o kom protivniku se radi. Takav pristup igri je i donio ovakav rezultat. Ja svakako FK Željezničar iz Doboja želim svu sreću u nastavku prvenstva i nadam se da će i sljedeće sezone ostati član drugoligaškog Zapada”kazao je čuvar mreže Laktaša i dodao:

“Mi smo naravno već okrenuti narednoj utakmici i ovom prilikom bi želio da pozovem sve navijače i simpatizere Laktaša da naredni vikend dođu u Mrkonjić Grad i da nam pruže bezrezervnu podršku kao i do sada jer su oni naš 12-ti igrač”. 

Vuković, Vuković za MeridianSportBH: “U svaku utakmicu ulazimo maksimalno motivisani, a tako će biti i za vikend u Mrkonjić Gradu”
Foto: FK Laktaši/Facebook

Osvrnuo se tokom razgovora mladi golman Laktaša i na činjenicu da njegova ekipa ima najbolju odbranu u proteklih 13. kola Druge lige Republike Srpske – Zapad jer je on tokom tih utakmica primio samo šest golova.

“Tokom moje dosadašnje karijere prošao sam kroz dosta teških utakmica igrajući Omladinsku Premijer ligu Bosne i Hercegovine u svim kategorijama. Sve vrijeme sam radio sa vrhunskim trenerima i naravno da sam dosta toga naučio. Iskreno rečeno malo sam se i pribojavao ove sezone obzirom da sam juniorski fudbal zamjenio seniorskim. Međutim u Laktašima sam odlično prihvaćen”nakon čega je golman nastavio:

“Određene stvari su se poklopile što je na kraju rezultiralo sa najmanje primljenih golova u prethodnih 13. kola u prvenstvu. Ne bi se složio sa tim da je samo moja dobra forma zaslužna za taj skor. Mi imamo jednu od najjačih, a ako ne i najjaču zadnju liniju u ligi. To su sve prekaljeni odbrambeni igrači i svakako da je ovakav omjer primljenih golova ponajviše njihova zasluga”

Laktaši za svoj sljedeći meč u Drugoj ligi Republike Srpske – Zapad putuju na megdan Slobodi u Mrkonjić Grad, a taj susret će biti derbi kola jer se obje ekipe trenutno bore za titulu jesenjeg šampiona prvenstva.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime