Foto: Nikola Kaluga/fkboracnet

Goran Zakarić se ovog ljeta vratio u redove banjalučkog Borca, a u razgovoru za “Glas Srpske” je prokomentarisao trenutnu situaciju.

“Do prve utakmice ostalo je još 14 dana i imamo sasvim dovoljno vremena da se još bolje pripremimo. Sigurno je da imamo velike šanse protiv Farana, ali je fudbal posljednjih godina pokazao da se više niko ne smije potcjenjivati, pogotovo u evropskim takmičenjima gdje se često dešavaju iznenađenja”rekao je Goran Zakarić pa dodao:

“Sigurno bi nam bilo puno lakše da rivala dočekujemo na Gradskom stadionu, ali vjerujem da će i u Modriči stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta i da ćemo uz podršku navijača uspjeti da ostvarimo prednost pred revanš. Međutim, još jednom podvlačim, da nema mjesta opuštanju iako nam pred ovaj dvomeč mnogi daju ulogu favorita. Slična će situacija biti i u drugom kolu, jer su i Tre Fiori i Fola Eš prepreke koje se mogu preskočiti, ali o njima ćemo pričati tek kada odigramo dvomeč sa Faranima”.

Zakarić, Goran Zakarić: “Lalatović je veliko osvježenje za Borac i Banjaluku”
Foto: FK Velež/Facebook

Goran Zakarić je tokom razgovora za “Glas Srpske” prokomentarisao i narednu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine, ali i novog trenera Borca Nenada Lalatovića.

“Sigurno je da će to biti jedno od interesantnijih prvenstva proteklih godina. Dosta novih igrača će zaigrati, klubovi su se prilično pojačali i očekujem veoma zanimljive i neizvjesne utakmice. Nadam se da ćemo se kao ekipa dobro snaći i da ćemo ostvariti sve zacrtane ciljeve”rekao je Zakarić i zaključio:

“Nju sam pjevao i kada sam došao u Partizan i nadam se da sam se dobro snašao. Sa mnom je zapjevao i trener Nenad Lalatović, koji će sa svojim saradnicima sigurno biti veliko osvježenje ne samo za Borac i Banjaluku, već i za fudbal Republike Srpske i BiH”.

Borac danas od 17h igra prijateljsku utakmicu u okviru priprema protiv Gorice.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime