Željezničar pokrenuo akciju za navijače tima sa Grbavice

FK Željezničar je pokrenuo akciju obnove članskih kartica u 2023. godini, a učlaniti se možete na stadionu “Grbavica“, kao i putem interneta.

Tim sa “Grbavice” je u 2022. godini imao 12,826 aktivnih članova što je apsolutni rekord kada je u pitanju članstvo sportskih kolektiva u BiH. Cilj ove godine je jasan, a to je dostići prošlogodišnji broj članova i pokazati da 2022. godina nije bila izuzetak, te da FK Željezničar u svim segmentima ima kontinuitet u podršci navijača, ističu iz kluba.

Prilikom kupovine na stadionu biće odmah izrađena članska kartica sa imenom i prezimenom, a članovi koji svoju članarinu obnove putem interneta, ili se učlane, (a odaberu opciju fizičke izrade kartice) karticu će na adresu dobiti u najkasnijem roku do deset dana.

Prihodi od članskih kartica biće korišteni za servisiranje troškova za dobijanje licence za evropska i domaća takmičenja. Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete svakim radnim danom na Grbavici u Shopu od 9.30 do 17 sati, te subotom od 9.30 do 14.30 sati.

Takođe, učlaniti se možete i putem internera i to preko sljedećeg linka – https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Postavi odgovor