Foto: HŠK Zrinjski

Zrinjski će u toku reprezentativne pauze otići u Međugorje na mini pripreme za nastavak sezone. O sljedećem protivniku i svojoj ekipi za klupski sajt govorio je trener “Plemića” Mladen Žižović.

Zrinjski je u Premijer ligi u seriji od tri pobjede u posljednje tri utakmice i nalaze se na četvrtoj poziciji sa dva boda manje od sljedećeg protivnika Borca.

“Odigrali smo u 17 dana sedam utakmica, tako da smo potrošeni što se tiče energije i snage. Zbog toga smo igračima dali tri dana slobodno. Danas smo se okupili da odradimo trening, a poslije toga odlazimo na ‘mini pripreme’ u Međugorje. Tamo ćemo biti do nedjelje, a potom ulazimo u takmičarski ritam, gdje se spremamo maksimalno za Borac” – rekao je Mladen Žižović.

Tim iz Mostara ima uvijek najviše ambicije u domaćem šampionatu i Kupu Bosne i Hercegovine što je trener “Plemića” i priznao:

“Očekivanja su uvijek ista. Svaku utakmicu ulazimo da dođemo do pobjede i kao da nam je ona najbitnija. Vidjećemo kako će se jesen završiti, mi pokušavamo da dođemo do igre i rezultata, a vidjećemo na kraju da li ćemo uspjeti u tome”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime