Zrinjski u istom danu raskinuo i produžio saradnju sa Barišićem

Zrinjski se danas odlučio poigrati sa svojim navijačima te su u istom danu objavili raskid saradnje, ali i produženje sa Hrvojem Barišićem.

Hrvoju Barišiću ugovor sa Zrinjskim ističe na ljeto ove godine te je klub prvobitno objavio informaciju da zbog ličnih razloga neće produžiti saradnju sa defanzivcem.

“S obzirom na to da mu važeći ugovor ističe na kraju aktualne sezone, klub je uvažio privatne razloge našeg središnjeg braniča o nastavku njegove karijere te mu ovim putem želimo puno sreće i uspjeha u budućnosti!”glasila je prvobitna izjava Zrinjskog.

Zbog prvobitne objave Zrinjskog su mnogi navijači kluba pomislili da je on zvanično napustio ovaj tim, ali je mostarski klub sve iznenadio sa narednom objavom gdje su rekli kako Barišić ipak ostaje “Pod Bijelim brijegom”.

“Bez brige, neće on nigdje! HŠK Zrinjski Mostar i Hrvoje Barišić danas su potpisali produženje suradnje do 2026. godine!” jasni su bili iz Zrinjskog.

Ova druga objava je obradovala sve navijače Zrinjskog, a izgleda da je sve na kraju bila jedna dobra šala od strane marketing tima mostarskog kluba.

Postavi odgovor