Danas kad je sve hiper-aktivno i kada svijet živi brzinom na koju se još uvijek nismo ili se tek navikavamo, ko još imena vremena da sjedi u „kladži“, i taktički planira svoj tiket!? Pa, samo kad uzmemo u obzir da niko više i ne čita štampana izdanja novina, da svi sad samo „skrolujemo“ po našim mobilnim telefonima, realno je bilo i da se svijet igre preseli, na taj naš „mali novi svijet“!

Pritom, ako uzmemo u obzir porez koji svaki dan, iz dana u dan raste, pa onda manipulativni troškovi (od 5% do 10%), a gdje sad i ono što nas u današnjem vremenu i treba najviše da brine, jeste pandemija virusa korona. Zato, potrebno je biti razuman, pridržavati se uputa doktora, i nadležnih, te stvarno preseliti svoju igru iz one šarmantne „ kladioničarske gužve“ u neki drugi virtualni svijet. Predstavljamo sedam razloga zbog kojih je onlajn klađenje bolje:

  1. NAJBOLJE KVOTE

Najveće kladionice na svijetu, definitivno pomjeraju svoju igru u onlajn svijet. To je jednostavno trend. Ali i kvote su danas tom brzinom izmjenive, da jednostavno nikako nije moguće da se ažuriraju na papiru, već samo u elektronskoj formi. I naravno da treba uvijek igrati kod najboljih kladionica koje imaju najveći broj registovanih igrača, jer one mogu ponuditi najveće kvote, imaju takav luksuz da mogu npr. na neki događaj gdje „male“ zemaljske kladionice daju omjer 1.70, realno ponuditi 1.90, te tako izbor gdje igrati učiniti vrlo jednostavnim.

  1. MANIPULATIVNI TROŠKOVI

Naime, najbolje onlajn kladionice nemaju manipulativni trošak, dok u zemaljskim kladionica taj trošak je stvarno onaj koji kvari i igru i kvote. Već u startu igrač je prisiljen platiti 5% od iznosa. Realno je i da ovdje onlajn svijet pobjeđuje.

  1. POREZ, ah taj POREZ

Od 5% poreza koji igrači plaćaju, takođe su prisiljeni platiti i 10% poreza na dobitak, preko određenog, zakonom definisanog iznosa, u slučaju da je taj tiket dobitni. Ili da „štancaju“ redom desetine tiketa, koja nekad „gužva“ prije početka nekog meča jednostavno ne može da isprati!

  1. LIVE klađenje i LIVE STREAM tekmi

Danas je možda postalo čak neizvodljivo igrati live u zemaljskoj kladionici. Navala bude tolika, da se na pultu ne može ispratiti ta promjena kvote, koja uvijek pravi ozbiljnu razliku. Standardne opklade možda, odigra se prije početka, pa i danima prije ako treba, ali tiket za vrijeme utakmice, koja se prati, gdje se ide na znanje, ali i na „instinkt“ realno je stvar trenutka. Tu jedan brzi klik pravi razliku, koji samo dobitnici znaju. Želiš li i ti biti dobitnik?

  1. BONUSI, BONUSI, PROMOCIJE, BONUSI

Pritisak koje najbolje svjetske kladionice vrše na „male“ zemaljske kladionice je stvarno takav, da rijetko koja mala ima uopšte snage da se realno bori. Bonusi dolaze u svim bojama, i iznosima. Bonusi rastu tu oko nas. Za uplate karticama, razne vrste dopuna, sms uplate, ali i oni specijalni, koje je suludost ne iskoristiti, premium bonusi za novoregistrovane igrače, koji su neki čak BEZ USLOVA. Takve uslove realno mogu samo da ponude najbolji, to jest uslove da nema uslova. Registruješ se, dobiješ bonus na svom računu, i kreneš da naplatiš svoje znanje. Niko danas više nije samo fan, jer svi smo mi postali konzumenti potrošačkog društva, te idemo onda bar iskoristiti ono što nam se pruža! Želiš li propustiti nešto besplatno?

  1. STATISTIKA!

Klađenje danas, nikako više nije samo stvar trenutka, pojedinačnog virtouza igre, koji riješava tekmu. Ne, to vrijeme je prošlo. Takvi „čarobnjaci“ i kad postoje, ugušeni su nabrijanim momcima, koji trče, skaču i bor se nenormalnom snagom i voljom. Dakle, klađenje je zbog takvih postalo stvar „matematike“! Iskoristi priliku da na portalima sportskih vijesti, prvo uradiš analizu koja ti se pruža, skupi sve informacije, a jedno mjesto koje je ti pruža sve, najbolju sportsku analizu, i pregled najnovijih događaja, sigurno je portal meridianbetsport.ba!

  1. I REALNOST O KOJOJ SE ĆUTI ZA KRAJ!

Mnogi danas ipak ne žele biti viđeni u kladionicama. Pandemija je vrijeme, ali mnogi smo i odrasli. Kul je to bilo sve, kad smo bili klinci, pa i stariji momci, ali danas vrijeme i brzina to mnogima ne dozvoljavaju. Lijeni smo, da ustanemo iz svojih fotelja, pa zato najlakše nam je, iz udobnosti vlastitog doma, telefon koji nam ne izlazi iz ruke, iskoristiti kao sredstvo, kao alat zarade, a ne samo neki „smarač“ da bude. Uplatiš „lovu“ karticom, na nalogu je za sekundu! Statistiku si ispratio, „prostudirao“ ponudu, i sad je vrijeme da naplatiš i znanje i instinkt! Pali telefon, pali tv, pali sve jer rezultat je jasan! Onlajn budućnosti dobrodošla, samo smo te i čekali!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime