Foto: MeridianSportBH

Kompanija Meridian priključila se kampanji „Zasadi ili doniraj“, koju realizuje Grad Banjaluka.

Zahvaljujući ovoj kompaniji, u Gundulićevoj ulici i Aleji Svetog Save stara stabla biće zamijenjena novim, a tamo gdje nedostaje drveće, biće posađene nove sadnice.

Uprkos jakoj kiši, volonteri Meridiana i vrijedne nadležne ekipe danas su na terenu započeli sadnju lipe, platana i kestena, a pridružio se u radovima i prvi čovjek Banjaluke, Draško Stanivuković sa saradnicima, koji se zahvalio na donaciji.

On je ranije istakao da će, bez obzira na sve izazove sa kojima se susreće, Grad na Vrbasu imati najveću jesenju sadnju do sada, zahvaljujući upravo donacijama društveno odgovornih kompanija i pojedinaca.

meridian, Akcija “Zasadi ili doniraj”: Meridian obnavlja drvorede

Proteklog vikenda, sadnjom sadnica atlaskog kedra na prostoru budućeg najvećeg gradskog parka, koje su donacija gradonačelnika, počela je jesenja sadnja u najvećem gradu Srpske.

Za nas, kao društveno odgovornu kompaniju, nije bilo dileme da li da se uključimo u ovu akciju. Želimo da Banjaluka zadrži epitet grada zelenila i drago nam je da ćemo dijelom i mi biti zaslužni za to. Takođe, raduje nas i želja naših zaposlenih, mladih ljudi, da budu dio akcije” – rekao je Nikola Milisavljević, menadžer korporativnih poslova kompanije Meridian.

Ova donacija predstavlja uspješan nastavak saradnje sa aktuelnom Gradskom upravom i gradonačelnikom Stanivukovićem.

Podsjećamo, nedavno su Udruženju porodica 4+ donirani tableti, a u planu je i nastavak saradnje.

meridian, Akcija “Zasadi ili doniraj”: Meridian obnavlja drvorede

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime