Foto: Srđan Stevanović/Starsport Photo

Selektor Brazila Aleksandar Petrović nakon pobjede protiv Hrvatske izjavio je da je prezadovoljan igrom svojih izabranika i da nije otkrio sva iznenađenja koja je spremio za Hrvatsku ukoliko se sastanu i u finalu ovog kvalifikacionog turnira.

“Teško je govoriti nakon ovakve utakmice kad je sve išlo savršeno, imali smo dovoljno energije da zaustavimo hrvatske napade. Druga ekipa je odigrala savršeno, 37 minuta igrali smo najbolje otkad sam ja brazilski selektor. Važno je da, ako se opet sastanemo, znamo da se možemo nositi s hrvatskim igračima”izjavio je Petrović nakon meča pa dodao:

“Teško mi je komentarisati Hrvatsku jer sam gledao svoju ekipu. Bilo mi je teško pripremiti utakmicu, ali igrači su mi puno pomogli. Mislim da Hrvatska može naučiti puno iz ovoga, vjerovatno nisu očekivali šta će Brazil pripremiti za njih danas. Ako ćemo igrati protiv Hrvatske u finalu, ne mogu pripremiti ista iznenađenja. Moja ideja u startu je bila sakriti sve moguće duele, vidjeli ste petorke na početku. Način na koji smo kontrolisali Hezonju i Bogdanovića, bio je besprijekoran. Gledajte, znate kako je bilo u Hrvatskoj, bilo je lijepih i ružnih trenutaka. Kad dobijete pljesak, i ekipa koja je igrala besprijekorno, sigurno da mi je srce puno”.

Brazil se plasirao u polufinale kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime