Alvertis i Diamantidis saglasni: "Situacija je komplikovana, ali nadamo se da će klub preživjeti"

Generalni menadžeri Panatinaikosa Fragiskos Alvertis i Dimitris Diamantidis komentarisali su loš start ove sezone za slavni grčki klub, prenosi “Eurohoops.net”.

Kontroverzni Dimitris Janakopulos poslije mnogobrojnih svađa i sporova sa Evroligom, odlučio je da napusti klub, koji se trenutno gledajući roster i finansijsku situaciju nalazi u jednom veoma izazovnom periodu. 

Klub su preuzele dvije legende Fragiskos Alvertis i Dimitris Diamantidis koji su govorili o novonastaloj situaciji.

“Ovo je jedna specijalna sezona, prošla je bila takođe posebna. Dimitris Janakopulos je odustao od kluba i klub je sada na prodaju. Došli smo svjesni situacije u kakvoj se klub nalazi da pomognemo. Početak ove sezone je daleko od idealnog, ali mi moramo ostati fokusirani i pozitivni na naš ciljeve da bi klub kao što je Panatinaikos držali na najvećem mogućem nivou. Uz pomoć naših navijača možemo završiti uspješno ovu izazovnu sezonu. Najvažnije je da ostanemo ujedinjeni”istakao je Diamantidis.

Svoje viđenje situacije i komentar imao je Fragiskos Alvertis.

“Svima nam je jasno da je Janakopulos odustao od tima i da je klub na prodaju sad. Svakodnevno ulažemo napore da bi klub održali u vrhu. Situacija je komplikovana, ali nadamo se da će klub preživjeti. Mi volimo ovaj klub nakon toliko provedenih godina ovdje” dodao je Alvertis.

Panatinaikos je sezonu u grčkom prvenstvu počeo porazom od Arisa 81:71, dok su u Evroligi na startu izgubili od Monaka na gostovanju sa 75:63.

Narednu utakmicu Panatinaikos dočekuje Fenerbahče u drugom kolu Evrolige.

Postavi odgovor