Printscreen

Na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju dogodiće se veoma zanimljiva situacija pošto će se prvo igrati finalni meč u muškoj košarci, a zatim duel za treće mjesto. 

Iako se uvijek na velikim takmičenjima prvo znalo ko će biti treći, pa onda šampion, sada će u Tokiju to biti drugačije. Naime meč za treće mjesto je prvo planiran 7. avgusta u 11 časova po japanskom vremenu, što je u 04:30h po evropskom, odnosno 21.30 sati po istočnoameričkom vremenu.

Sjedinjene Američke Države kao jedna od najjačih sila u svijetu i kao neko ko je odvojio ogroman novac za TV prava, ubijedile su organizatora da zamjeni termine finala i meča za treće mjesto. Tako će se finale igrati u 11 ujutu u Tokiju, odnosno 21:30 po istočnoameričkom vremenu, dok će meč za treće mjesto biti na programu u 20 časova po japanskom vremenu, 13h po srednjoevropskom, a u 7 ujutru po istočnoameričkom vremenu.

Naravno Amerikanci su glavni favoriti za osvajanje zlata i sve sem toga će biti ogromno iznenađenje i razočaranje, pa su se njihovi mediji potrudili da finalni duel bude odigran u prajm-tajmu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime