Anja
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Srpska džudistkinja Anja Obradović zaustavljena je na startu Olimpijskih igara.

Anja Obradović je u konkurenciji do 63 kilograma izgubila od Holanđanke Jul Fransen.

Obradović je bila srpska nada za medalju na Olimpijskim igrama, pošto je prije dva mjeseca na Svjetskom prvenstvu osvojila bronzu.

Ipak, nije najbolje ušla u današnji okršaj, naišla je na dobro pripremljenu i koncentrisanu protivnicu. Holanđanka je strpljivo sačekala svoju šansu i zasluženo pobijedila.

“Odlazak na Olimpijske igre mi mnogo znači i to je već uveliko dobar rezultat. Nijedna protivnica na Olimpijskim igrama ne može da bude laka. Ne mogu ovdje da očekujem da mi bude lak žrijeb. Iskreno, kad sam vidjela žreb dopao mi se i mislila sam da ću uspjeti da dođem do četvrtfinala, ali eto kako je krenulo od početka bio je egal meč do samog kraja, do posljednjih pola minuta. Ostaće velika žal. To je u tom trenutku bio moj maksimum, ali mislim da je moglo mnogo bolje da se završi. Nadam se da će sljedeći put biti bolje” rekla je Obradović nakon poraza.

Poslije današnjeg poraza u disciplini vazdušni pištolj u borbi za bronzu, u kojoj su Damir Mikec i Zorana Arunović poraženi, došao je i poraz Anje Obradović, tako da će na narednu medalju Srbija morati pričekati.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime