Foto: Milorad Marjanović

Odbojkašice Crvene Zvijezde iz Obudovca dočekaće u devetom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine ekipu Slobode iz Tuzle, a taj duel za MeridianSportBH najavila je odbojkašica tima iz Obudovca Berina Kantić.

Crvena Zvijezda je u dosadašnjem toku takmičenja u Premijer ligi svoje domaće utakmice igrala u Pelagićevu, ali će od narednog kola i meča protiv Slobode igrati u novootvorenoj dvorani u Šamcu.

“Nakon prošlog kola i komšijskog derbija u kom smo bile bolje od ekipe Orašja sa 3:0, napokon smo dočekale da igramo u svom gradu, u svojoj sali i pred svojom publikom. S obzirom na to da smo dosadašnje domaće utakmice igrale u Pelagićevu, jer naša sala u Šamcu nije bila spremna, očekujemo pune tribine i potrudićemo se da pobijedimo i obradujemo stanovnike grada na Savi i Bosni, kao i naš Obudovac”istakla je Kantićeva pa zatim dodala:

Zahvalni smo načelniku Šamca i našoj vrijednoj upravi koji se bore da nam omoguće što bolje uslove za rad i napredak. Tuzlanke ćemo sigurno dočekati pred punom salom. Poznajem tu ekipu dobro, igrala sam u Slobodi, kvalitetne su, ali se ipak nadam našoj pobjedi, koja treba da bude istorijska i koju Obudovac zaslužuje jer trenutno se mnogo radi na stvaranju uslova i svega što nam je potrebno u klubu. Naprijed Zvijezda!”.

Nakon sedam odigranih kola Crvena Zvijezda se nalazi na devetoj poziciji sa tri boda, sa skorom od jedne pobjede i sedam poraza.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime